EJBY

Herunder vore lejemål i Ejby.

KONTAKT OS

Algade 17 – 5592 Ejby

Ejendommen indeholder 2 boliger samt 3 isolerede garager, er nyopført i 2019 og beliggende centralt i bymidten. Der er kort afstand til motorvejsnettet og offentlig transport samt indkøbsmuligheder er nærmest lige ved døren.

4 Værelses lejlighed (113m²) indeholder 3 værelser + Køkken/stue ud i et.

Gang/entré med plads til egen vaskemaskine samt tørretumbler.  Der er en flisebelagt terrasse mod syd samt et tilhørende depotrum. Gulvvarme overalt samt ventilationsanlæg.

3 Værelses lejlighed (77m²) indeholder 2 værelser + Køkken/stue ud i et.

Gang/entré med plads til egen vaskemaskine samt tørretumbler.  Der er en flisebelagt terrasse mod syd samt et tilhørende depotrum. Gulvvarme overalt samt ventilationsanlæg.

LÆS MERE HER

Algade 51 – 5592 Ejby

Ejendommen indeholder rækkehus med 3 boliger som er nyopført i 2002, samt hus med 2 lejligheder som er løbende renoveret, senest i 2017. Det er beliggende centralt i byen. Der er kort afstand til motorvejsnettet og offentlig transport samt indkøbsmuligheder er få hundrede meter væk.

3 Værelses stue-lejlighed (83m²) indeholder 2 værelser/stuer, lille værelse, badeværelse samt køkken. Vaskerum i kælder med plads til egen vaskemaskine samt tørretumbler.  Der er en fælles flisebelagt terrasse mod sydøst samt et tilhørende depotrum i kælderen.

6 stk.  3 Værelses lejlighed (74m²) indeholder 2 værelser + Køkken/stue ud i et.
Badeværelse m. gulvvarme. Gang/entré med plads til egen vaskemaskine samt tørretumbler. Der er flisebelagt terrasse samt et tilhørende depotrum.
Der er indlagt fibernet.

3 Værelses 1.sal´s lejlighed (50m²) indeholder 2 værelser/stuer, lille værelse, badeværelse samt køkken. Vaskerum i kælder med plads til egen vaskemaskine samt tørretumbler.  Der er en fælles flisebelagt terrasse mod sydøst samt et tilhørende depotrum i kælderen.

LÆS MERE HER

Bredgade 2 – 5592 Ejby

Ejendommen indeholder 1 bolig med 2 lejemål som er totalrenoveret i 2017 og beliggende centralt i bymidten. Der er kort afstand til motorvejsnettet og offentlig transport samt indkøbsmuligheder er nærmest lige ved døren.

4 Værelses 1.sal´s lejlighed (80m²) indeholder 3 værelser + Køkken/entré , stue og bad. Der er en flisebelagt fælles terrasse mod sydvest samt en tilhørende garage.

3 Værelses stue-lejlighed (104m²) indeholder 2 værelser + stort køkken, stue og bad.
Gang/entré med plads til egen vaskemaskine samt tørretumbler.  Der er en flisebelagt fælles terrasse mod sydvest samt en tilhørende garage.

LÆS MERE HER